Meny

À la carte

Slottsmeny fredag och lördag. Komponera din egen trerättersmeny

  • Förrätt - Starter

    * Smörstekta kantareller, mandelpotatisbröd, cheddar, picklad lök, rostad vitlöksmajonnäs, sockerärta, krasse, stenkyndel, örtolja.

    * Friterad kronärtskocka, tomatskum, frasig grönkål, oxalisört, brynt mandel, gul mangold.

  • Huvudrätt - Main

    * Bakad röding, röd pak choi, haricots verts, silverlök, löjrom, potatispuré, örtig citronsmörsås.

    * Sotad kalvrostbiff, jordärtskockachips, brynta knippmorötter, svart tryffel, salvia, grillat majssmör ”Kvarnnibble Gård”, mörk kalvsky spetsad med slottsgin.

    * Rostad blomkål, sotad knipplök, fröpesto, rökt kikärtsröra, spenat, venkrasse, körvelsås.

  • Efterrätt - Dessert

    * Hallonbavaroise, hallon, lemon curd, havrebiscuit, tagetes.

    * Äppelpaj, kanelkrunch, smörkolasås, råkräm, citronverbena.