Slottsmeny

Slottsmeny Vecka 12

MÅNDAG

Lunch
Dagens sallad
Gårdskyckling med vitvinsbräserad spetskål

Middag
Lättrimmad fröyalax med brynt sojasmör, ingefära och dillemulsion
Lammrostbiff med blomkål, svamp och timjan
Bakad mjölkchoklad med hallon

TISDAG

Lunch
Dagens sallad
Biff Lindström med persiljesmör och rödvinssås

Middag
Rödbeta med getost, rödbetsespuma och rödbetschips
Rödingfilé med brynt dashismör, citron- och potatispuré
Gräddfilsglass med havtornsolja, krossade drömmar och bär

 ONSDAG

Lunch
Dagens sallad
Torsk med krämbakat lantägg, sauterad spenat och sandefjordsås

Middag
Sotad pilgrimsmussla med jalapeno, ärtor och tryffel
Kalvrygg med dragonemulsion och friterad jordärtskocka
Mandel- och citruskaka med bärkompott och vaniljkräm

TORSDAG

Lunch
Dagens sallad
Halstrad lax med dillsås, citronsyrad gurka och krasse

Middag
Tartlett med forellrom, kallrökt gräddfil, oxalis och blomkål
Ankbröst med ingefära- och honungslacerad kålrot, yuzusås och krasse
Bakad mjölkchoklad med hallon

 FREDAG

Lunch
Dagens sallad
Hjortragu med smålök, champinjoner och potatispuré

Middag
Lättrimmad fröyalax med brynt sojasmör, ingefära och dillemulsion
Lammrostbiff med blomkål, svamp och timjan
Gräddfilsglass med havtornsolja, krossade drömmar och bär

BOKA HÄR