Slottsmeny

Slottsmeny Vecka 8

MÅNDAG

Lunch
Dagens sallad
Gårdskyckling med caponata och blomkål

Middag
Laxtartar med dillemulsion, fannyäpple, pepparrot och rågbrödskrisp
Lammrostbiff med rostad vitlök, blomkål och jordärtskocka
Chokladmousse med hallon

TISDAG

Lunch
Dagens sallad
Wallenbergare med lingon, ärtor och skirat smör

Middag
Västerbottencreme med löjrom, rödlök, smetana och dill
Röding med citronsmörsås, fänkål och mandelpotatis
Bakad choklad med halloncreme

 ONSDAG

Lunch
Dagens sallad
Torsk med pepparrot, räkor, brynt smör och dill

Middag
Variation på blomkål med forellrom och krasse
Kalvrygg med dragonsås, svamp och tryfelpotatispuré
Mandelkaka med färsk vaniljglass och bär

TORSDAG

Lunch
Dagens sallad
Schnitzel med ädelost, picklad silverlök och broccoli

Middag
Tartar på sotad pilgrimsmussla, fermenterad vitlöksaioli, rostad lök och krasse
Kryddstekt hjortytterfilé med potatis- och västerbottenkrokett och portvinsås
Choklamousse med hallon

 FREDAG

Lunch
Dagens sallad
Rödvinsbräserat högrev med smålök, champinjoner och sidfläsk

BOKA HÄR