Vintermöte - Julinspirerad middag - Möte, Lokal hyra Stockholm

JULKONFERENS

Julkonferens

Börja dagen med möte i våra fina lokaler i slottet. Till kvällen serverar vi en julinspirerad trerätters middag Det bästa av julens smaker lokalt och egenproducerat samt med en brittisk twist; 2 mindre förrätter, 1 varmrätt och sedan dukas ett gottebord upp i vår vinkällare likt en skattkammare med julens alla sötsaker. Låt de värdefulla informella samtalen ta plats runt en  sprakande brasa.

I PAKETET INGÅR:

  • Ankomstkaffe med smörgås
  • Konferenslunch
  • Eftermiddagsfika med hembakade nyttigheter, godsaker och färska frukter
  • Trerätters julinspirerad middag som avslutas med ett gottebord i vår vinkällare
  • Logi i enkelrum
  • Generös slottsfrukostbuffé
  • Möteslokal

Välkomna!

SOMMARFEST PÅ ETT SAGOSLOTT

Ett slott med tinnar och torn är den självklara platsen för årets sommarfest – Med äppelträdgårdar för aktiviteter, gastronomiska måltider med brittiska smaker och kvällsdopp i den spegelblanka sjön är bordet dukat och vi ser fram mot att ni slår er ner!

Läs mer här om våra konferenserbjudanden >

Söker du en privat weekend, läs mer här >

BOKA HÄR