Herrgårdskonferens med avskildhet - Sagoslott - Lejondals Slott, Bro

HERRGÅRDSKONFERENS

Herrgårdskonferens

Behöver ni en konferensanläggning i avskildhet där sekretess, diskretion och arbetsro behövs? Vår Herrgård kan erbjuda möten med avskildhet, hög sekretess samt yttersta diskretion där arbetsron inte störs. Hela Herrgården står till dig och dina kollegors förfogande. Allt ni behöver för en lyckad konferens finns under samma tak – möteslokaler och boende.

Lejondals Herrgård har 9 rum med 18 bäddar, konferenslokal samt två grupprum och är vackert beläget vid Lejondalssjön som ger rika möjligheter till bad, en stunds stillhet och avkoppling. På det natursköna området hittar Ni den vackra slottsparken och naturligtvis Lejondals slott, ett ungt slott i Wasastil.

I PAKETET INGÅR:

  • Hela herrgården för er själva under ett dygn (09.00-09.00).
  • Konferenslokal med 2 tillhörande grupprum.
  • Ankomstkaffe med smörgås och smoothie.
  • I egen matsal inne i slottet; serverad varmrätt, sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe.
  • Eftermiddagskaffe med hembakt kaffebröd.
  • Trerätters gourmetmiddag i egen matsal inne i slottet.
  • Övernattning i herrgårdens 9 deluxerum.
  • Generös slottsfrukostbuffé.

Boka på
Telefon: +46 (0)8-584 80 800
Email: meet@lejondalsslott.se

 

Välkomna!

SOMMARFEST PÅ ETT SAGOSLOTT

Ett slott med tinnar och torn är den självklara platsen för årets sommarfest – Med äppelträdgårdar för aktiviteter, gastronomiska måltider med brittiska smaker och kvällsdopp i den spegelblanka sjön är bordet dukat och vi ser fram mot att ni slår er ner!

Läs mer här om våra konferenserbjudanden >

Söker du en privat weekend, läs mer här >

BOKA HÄR