DROP-IN VIGSEL

Drop-in vigsel

Nu har bröllopssugna möjlighet att gifta sig på några minuter den 28 januari på Lejondals Slott.

Slottets florister kommer att erbjuda två olika brudbuketter i olika stil som går att låna. Under vigslarna kommer stämningsfull musik att spelas. Själva vigseln tar några minuter och sedan är paren redo att gå ut i livet som äkta makar. Fotograf kommer också att finnas på plats för att föreviga parens stora dag. Kostanden kommer att vara 1500 kronor per par.

– Vi har anordnat detta under de senaste tre åren på våra andra slott i Familjen och det har verkligen varit en succé alla gånger. Ett perfekt alternativ för dig som vill gifta dig i en förtrollande och pampig miljö men i ett litet mindre format. Dessutom är det väldigt romantiska platser, säger Martin Tallvid, Marknadschef på Stockholm Meeting Selection.

 

BOKA HÄR