4, 25 april, 9 & 30 maj

 

Som man har längtat! Kom och fira in våren hos oss på Lejondals Slott! Vår vackra slottspark och Lejondalssjön inbjuder till utomhusaktiviteter och promenader. Vårt köksteam har denna helg komponerat en vårinspirerad meny med råvaror från gårdarna intill och vår sommelier har till detta valt ut några utsökta viner från slottets vinkällare.

**Vi har vidtagit extra åtgärder för att minimera smittrisken av covid-19. Det går att få sitta separat till middag och frukost om man så önskar då vi även öppnar upp både vinkällaren och övre planet. Är det inte för kallt kan man även få sitta ute på någon av balkongerna eller terassen med en pläd eller två. Varmt välkomna!**

I PAKETET INGÅR:

  • Dubbelrum standard
  • Bordserverad afternoon tea dukas upp mellan 14:00-16:00
  • Vårinspirerad 3-rätters middag
  • Tillgång till relaxavdelning och utomhusjacuzzi
  • Morgonrock o tofflor till låns
  • Generös bordserverad frukost

PRIS 3490:-/rum för 2 personer i dubbelrum standard
Uppgradera till deluxerum för 300:- extra.

Vill du boka endast slottets middag?

Kontakta oss på 08 – 584 80 800 eller maila datum och antal personer.

Endast 3-rätters middag 595:-/pp
Barn 7-15 år 175:-/barn (barnmeny)

Välkomna!

BOKA HÄR