fr.o.m 2022

Vi har beslutat att senarelägga återöppningen av Lejondals Slott till hösten 2021. Vi är ledsna att vi har varit tvungna att fatta detta svåra beslut, men utifrån nu rådande riktlinjer och den tillfälliga pandemilagen så var det ett nödvändigt beslut.

Ni kan fortfarande kontakta oss per telefon och mail.

Lejondals Slott ser fram emot när det blir möjligt att öppna upp igen och vi får möjlighet att varmt välkomna er tillbaka igen!

Kom och fira in våren hos oss på Lejondals Slott 2022! Vår vackra slottspark och Lejondalssjön inbjuder till utomhusaktiviteter och promenader. Vårt köksteam har denna helg komponerat en vårinspirerad meny med råvaror från gårdarna intill och vår sommelier har till detta valt ut några utsökta viner från slottets vinkällare.

I PAKETET INGÅR:

  • Dubbelrum standard
  • Bordserverad afternoon tea dukas upp mellan 14:00-16:00
  • Vårinspirerad 3-rätters middag
  • Tillgång till relaxavdelning och utomhusjacuzzi
  • Morgonrock o tofflor till låns
  • Generös bordserverad frukost

PRIS 3490:-/rum för 2 personer i dubbelrum standard
Uppgradera till deluxerum för 300:- extra.

BOKA HÄR