Stjärnorna på slottet på SVT

I somras fick Lejondals slott besök av fem folkkära artister som var och en fick en dag på slottet. Det var Pernilla Wahlgren, Julia Dufvenius, Måns Möller. Dragomir Mrsic och Björn Kjellman. Det var många dagars förberedelser både vad gällde matbeställningar, färdigställande av rum och lokaler samt utemiljöer. Vi kunde inte ana hur mycket förberedelser det var samt att hela slottet vändes upp och ned av ett helt tv-team. Men vad roligt vi hade det och den här sommaren glömmer vi aldrig. Stjärnorna på Slottet sänds på SVT med start den 28 december kl 20.00 och hela fem avsnitt blir det. Perfekt start på  julledigheten tycker vi! Vil du bli vår stjärna så är du varmt välkommen att boka en av våra weekends i vinter eller i vår. Hoppas vi ses!

Läs mer >>

BOKA HÄR