fr.o.m. 2022

 ❤ Kära vänner, ❤

Vi har beslutat att senarelägga återöppningen av Lejondals Slott till hösten 2021. Vi är ledsna att vi har varit tvungna att fatta detta svåra beslut, men utifrån nu rådande riktlinjer och den tillfälliga pandemilagen så var det ett nödvändigt beslut.

Ni kan fortfarande kontakta oss per telefon och mail.

Lejondals Slott ser fram emot när det blir möjligt att öppna upp igen och vi får möjlighet att varmt välkomna er tillbaka igen!

Äntligen sparrissäsong! Våren är här och så även sparrisen med det vetenskapliga namn är Asparagus officinalis. Denna helg har köket inspirerats av denna ädla grönsak och lagar en fyra rätters middag. Vi har nu en örtträdgård som blommar och tar in det bästa från naturens skafferi. Vår sommelier har till denna sparrisinspirerade meny valt ut några angenäma viner från slottets vinkällare.

I PAKETET INGÅR:

  • Dubbelrum standard
  • Litet afternoon tea dukas upp mellan 14:00-16:00
  • Sparrisinspirerad 4-rätters middag
  • Tillgång till relaxavdelning och utomhusjacuzzi
  • Morgonrock o tofflor till låns
  • Generös Slottsfrukostbuffé

PRIS 3490:-/rum för 2 personer i dubbelrum standard
Uppgradera till deluxerum för 300:- extra.

BOKA HÄR